PR CUAET
-
Это другая биометрия, надо повторно
-
Тоді чекаємо далі Нічого немає Біометрія ж дійсна 10 років Надіюсь не треба повторювати
-
Нет, кто то только 1 декабря получил, но это единицы
-
Вам на почту должно было/будет прийти письмо с номером вашего дела и с приглашением на биометрию. В теле этого письма и будет ссылка по которой можно будет пройти, создать аккаунт и отстлеживать ваше дело
-
Виїзні сесії в Києві чи Варшаві, то сильний економічний відбір, звісно😂
-
Якщо ви їх оформите довідку громадянства України так. Якщо ні - ні
-
Лист пояснення спрацював. ПР вже є
-
Міллер чи Федерали їздили в Київ / Варшава на промоушен Express Entry?
-
Добрий день. Можливо хтось зможе підказати якщо третя дитина народилась в Канаді. Чи можна якось підтягнути в Дію свідоцтво про народження?
-
Вы даете оценку по нижнему персентилю, который вам доступен. И там да, отсутствие денег, навыков и языка. Канада на их фоне супер. Но по верхнему персентилю Канада ничто по сравнению даже с Харьков. Взять тот же айти сектор. Не буду вдаваться в детали, но средний экономический вес украинских мигрантов после куает существенно выше чем до
-
Не знаю, про кого Ви, точно не ЕЕ, але більшість не українських ньюкамерів, з якими я спілкуюсь, з прекрасною освітою, двома мовами та досвідом. Тому й складається враження щодо якості економічних мігрантів.
-
Чому країна в принципі має «боротися», коли самі «кандидати» того робити не бажають? ЄС не хоче втрачати біженців з України не через їх Айті здібності, тому була відносно нещодавно гарна стаття в польському виданні , цитую (не дослівно): «в Польші буде брак працівників збирати полуницю, якщо поїдуть українці». І сміх і гріх. Звісно, не всі, не всюди, але..