PR CUAET
-
@OstapBosak Доброго дня, можете, будь-ласка, тут підказати? Якщо ти селф емплоїд в Канаді, працюєш так майже рік, то це все одно не рахується канадським досвідом? За це будуть нараховуватись додаткові бали на програмах ЕЕ? Селф емплоїд працює по контракту із однією амеріканською компанією. Була на семінарі від саксесс, і вони сказали, що досвід рахується, а по чатам гуляє інфа, що селф емплоїд досвід не дає балів на СЕС
-
Коли подаєш через ЕЕ Нок на канадський і міжнародний досвід має бути той самий?
-
Підкажть будь ласка по BC PNP скільки часу займає отримання номінації та PR? Я программіст, бачу що моя профессія є у NOC кодах на сайті, тобто я підхожу по цій программі? www.welcomebc.ca/Immigrate-to-B-C/Skills-Immigration#Tech 21231 Software engineers and designers 21232 Software developers and programmers 21234 Web developers and programmers
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, якщо подавши на провінційну програму по skill worker, чи потрібно здавати мову? Одна імміграційна адвокат при консультації сказала, що можна без тесту, тільки лист від роботодавця о том, що ти гарно розумієшь по роботі, що від тебе треба....????
-
Доброго вечора! Хтось стикався з проблемою, що якщо додав данні National ID, а потів вирішив їх видалити та написати No, вертаєшся, а всі данні знов на місці? 🤪 Читала в чаті, що дівчинці вдалося зробити це з телефону, але мені не допомогло, три браузери використала 😅 для експериментів))
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо чоловік подається на провінційну BC PNP Tech без ЕЕ, чи треба дружині здавати Celpip та евалювати диплом, щоб додати якусь перевагу чи нема сенсу?
-
Так, вам дійсно все одно, але по факту вони не мали б його видавати дітям . Це як аналог воркперміту для студентів. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/study-permits/who-needs-study-permit.html