PR CUAET
-
Чи обов'язково давати всі сторіки додатку наприклад, там є 2 сторінки пронумеровані але пості, одна пуста на іншій штамп може я їх можу видалити і таким чином стиснути файл. Або наприклад в перекладі є скан оригіналу і я додав оригінал, можливо скан не треба?
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо wp подовжено ,які документи потрібно змінити бо термін wp змінився?
-
Підкажіть будь-ласка, коли будуть викладати наступні слоти? Якого вівторка? (9-го)?
-
Ні, купівля нерухомості не дасть вам можливість отримати ПР/ громадянство і не змінить умови вашого перміту і візи = не допоможе залишитися
-
Доброго дня! Скажіть,будь ласка,чи купівля нерухомості ,дозволить залишитися в Канаді?Запитую тому що проблема з англійською,на PR ще не получается податися...
-
Наталі перенесено в гілку General
-
А що за економічна програма?
-
@olga_greek Доброго дня, підкажіть будь ласка чи має таке велике значення якщо ми 2 роки оренди маємо житло і останній рік мали rent asist від держави на 390 дол компенсацію? @OstapBosak @Lana2029999 Yana Допоможіть порадою. Ви маєте більше відповідей відповідно кейсів. Дякую
-
А якщо я маю адресу де буду жити з серпня, всеодно треба вказати на сайті де я заповнюю на хилз кард теперешню адресу ?
-
90 днів
-
Друзі. Скільки дають тайму для проходження медогляду після в'їзду до Канади, 2 чи 3місяці ? Здається мені казали 3