PR CUAET
-
Крім того, на федеральному етапі у вас знову можуть запросити свіжі пей стаби та підтвердження вашої роботи.
-
Будь яка фізична привʼязка має позитивний вплив на Н&С, але не дає 100% чи 95% підставу на отримання вищезазначеного, як це можна, наприклад, в інших країнах.
-
І в наступному, не треба так хвилюватися , головне вчасно. Хто тут легально і працює, продовжать.
-
Звертайтеся, просто вже треба буде заплатить і отримаєте новий перміт. Не треба боятися, якщо ви працюєте, оплачуєте податки , то вони обов'язкові продовжать.
-
Просто відмовили
-
Переношу ваше повідомлення до відповідної вітки t.me/prcuaet/39128
-
Вказана відмова через завершення дії паспорта
-
Гілка дотична до питань пов'язаних з PR. Обговорюємо і ділимося досвідом тільки в цьому ключі
-
Я б звернулася на гарячу лінію з запитанням чому на якій підставі відмова. Скоріш за все помилка
-
Іноді офіцери не роблять запит Тому доводити ніц не треба
-
привіт всім, чи є тут хто отримав пр без війскогово ? ви писали пояснювального листа і воно пройшло?
-
Привіт. Допоможіть розібратися або може в когось була така сама ситуація, підкажіть як ви писали У формі IMM0008 є питання про Current country of residence Де, якщо вибрати Канаду то можна вписати дату останнього заїзду у Канаду Але мої батьки фактично є резидентами Польщі ( вони провели там майже весь рік) Якщо вибрати Польщу то віконце про останній в'їзд до Канади зникає Вибрати Канаду я не можу, бо це буде неправдою Чи достатньо в LoE додати квитки до Канади та написати пояснення?