PR CUAET
-
велике дякую
-
Скажіть будь ласка , треба евалювати диплом тільки спеціаліста чи й бакалавра теж?
-
Напишіть, будь-ласка, кому все-таки продовжили wp при подачі на продовження після 31.03.24. Мені 09.2023 проставили wp тільки на менш ніж 2роки до кінця дії паспорту. Скиньте , будь-ласка, посилання, де саме заповнити форму на продовження wp по новому паспорту. Дякую за відповідь.
-
дійшла до цього і таке саме питання чи вказувати дату ворк перміту? Чи дати фактичного перебування на момент подачі?Бо якщо дати ворк перміту то далі треба вказувати інші країни резидентсва і в моєму випадку вийде накладка резиденств Щось вже заплуталась
-
Как быстро рассматривают туризм 🥹
-
Дуже дякую за відповідь😊
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, якщо є диплом бакалавра і спеціаліста, то на евалюацію подаємо тільки спеціаліста чи двох разом?
-
До чого тут Канада якщо люди не проживають у Канаді і не є податковими резидентами Канади. Я своїх батьків подавав і вказував Польщу як current country of residence, тому що вони приїхали на короткостроковий family visit. Якщо вони є резидентами у Польщі, там працюють і в них канадські work permit, то вони не є резидентами тому що не живуть у Канаді на постійній основі, а в Польщі їх постійна адреса і робота, тому не впевнений чому Ви гадаєте що слово “current country of residence” повинна бути саме Канада, якщо людина могла приїхати на короткостроковий візит і наприклад canadian ties окрім wp в неї немає
-
Доброго дня, хочу спитати чи потрібно робити переклад шкільного атестату та його підтвердження, якщо вже є підтвердження вищої освіти з WES. Дякую!