PR CUAET
-
Nadiia :)
-
А на момент подачі PR можна в Европу?
-
Всім привіт! Виникло наступне питання, одна умов цієї програми це «currently live in Canada» Наприклад я хочу поїхати до США попрацювати, то після сабміту анкети я вже можу це зробити чи потрібно весь час коли буде розгляд аплікейшн знаходитись у Канаді? З податкової точки зору я резидент Канади і вже більше 183 днів знаходжусь у країні, але все рівно не зовсім зрозуміло що саме мається на увазі під «currently live in Canada». Можливо не можна працювати у іншій країні після подачі аплікейшн, але наприклад поїхати у туристичних цілях на 1-2 міс у Європу не повинно буди привідом для rejection? В когось є якась інфа по цьому питанню?
-
Можна. Головне до моменту отримання eCoPR бути в Канаді (навіть бажано до отримання portal 1 бути в Канаді)
-
Вітаю! Порадьте, будь-ласка, хто зтикався. Заповнюю post-ITA application, треба вказати попередні шлюби. Коли на питання "Чи були попедені шлюби" вказую "так", то відкривається одна секція для введення даних попереднього супруга. А якщо попередніх шлюбів було більше, ніж один, то куди їх додати? В цій секції нема можливості додати🤷♀️
-
-
Пропоную зробити переклади вже в Канаді у перекладача так як український може не прокатити. Стосовно переліку то у Вас все добре саме ці документи треба перекладати
-
Вітаю! Є питання щодо військового квитка, читала багато, що писали попередньо в групі, але не розумію:( Ми з чоловіком плануємо подаватися на програму, чоловіку 23 роки, тобто він ще не досягнув призовного віку, в нього є лише приписне ще з часів школи😄 Що робити в такого випадку? Треба щось підгружати до заяви чи просто не заповнювати розділ про мілітарі?
-
Не потрібно.
-
Вітаю! Є питання щодо військового квитка, читала багато, що писали попередньо в групі, але не розумію:( Ми з чоловіком плануємо подаватися на програму воззʼєднання родини. Чоловіку 23 роки, тільки закінчив магістратуру, тобто він ще не досягнув призовного віку та в нього була «відстрочка» від мобілізації, в нього є лише приписне ще з часів школи😄 Що робити в такого випадку? Треба щось підгружати до заяви чи просто не заповнювати розділ про мілітарі?
-
Почему? Показывание документы, где написано что служил. Описываете где и когда
-
Я бы перевала уже приписное и написала сопроводительное письмо почему не служил(учился, не призывали по возрасту и тд). Муж уже перевел свои документы, чтобы быть готовым к дозапросу и отправить им ответ
-
Так этот слух уже минимум год вроде как ходит🤷♀️
-
Доброго дня! Я чекаю з лютого, хоча на сайті вказаний термін 2-4 місяці.
-
В поиске людей, возьму 2-3 человека 18+ Удаленная деятельность От 250$ в день Кому интересно: Пишите + в лс