PR CUAET
-
Якщо буде можливість поділитися буду дуже вдячний.
-
Thanks Nadia
-
‼️‼️‼️‼️ Date and time of round: July 08, 2024 at 14:01:33 UTC CRS score: 420 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 3,200
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, така ситуація: в квітні подавалися родиною на хелс бенефіти, в той момент проживали в Калгарі. Потім переїхали до Едмонтона, про що повідомили, відправивши відповідні заповнені форми поштою. Але досі ніякої інформації щодо бенефітів не маємо. Як і де можна перевірити статус заявки? Якщо бенефіти призначено, то як відновити карту? Маю нагальну потребу, бо скололася пломба на передньому зубі, хотів відремонтувати за рахунок бенефітів, бо на співбесідах дуже видно щербатий зуб і реакція негативна -(
-
Підскажіть будь-ласка чи маємо право на отримання Canada Carbon Rebate і GZT/HSTC в 2024 році, якщо минулий 2023 рік приїхали в Канаду в червні.
-
Підскажіть будь-ласка чи маємо право на отримання Canada Carbon Rebate і GZT/HSTC в 2024 році, якщо минулий 2023 рік приїхали в Канаду в червні.
-
Так,ми відправили їм листа з інф про доходи. Але вони всерівно відправляють нам попередження що немає інфи про доходи і не можуть розрахувати..лозвонитися не можу до них. Листа відправляли поштою
-
Ні, я не встановлювала додаток, робила просто на сайті