PR CUAET
-
А хто подається завтра ?
-
Rural, Hospitality
-
Дорогі друзі, Повідомляємо про важливі зміни ‼️ 📣Ми відкриваємо новий сервіс для допомоги з евалюацією дипломів через WES, IQAS та інші ECA. Ми допомагаємо в організації перекладів з усіх мов світу, які відповідають вимогам для подачі в Канадські імміграційні органи (IRCC) та в інші урядові та приватні організації Канади. 🔑Ми продовжуємо подавати всі типи заяв для тимчасового та постійного місця проживання в Канаді. Імміграційний юрист та нотаріус Галина Міллер спеціалізується в Канадському іміграційному праві, в якості Канадського ліцензованого юриста більше 15 років‼️ Ми допоможемо оформити довіреності та заяви для використання в Україні. Ми гарантуємо конфіденційність та компетентність у наданні послуг. Ми надаємо консультації по питаннях Канадського імміграційного права та нотаріальні послуги з 8 ранку до 6 вечора, з понеділка по суботу. Контакти: ☎️ 587 392 5199 📧 [email protected] 📌 777 8 Ave SW, 23-й поверх, Калгарі З найкращими побажаннями, Miller Immigration Law Firm
-
Будь ласка допоможіть,бо вже геть заплуталася. Я не знаю ДЕ подати на візи дітям???? Робила все по інструкції,яку тут скидали,спочатку там іде опитування і постійно якісь випадають нюанси,- то просто немає "кнопки" для візи якщо я заповнюю ту попередню анкету від імені дітей. Якщо в опитуванні вказую себе і додаю як сімейну групу вже дітей,то видає 3 візи(а мені її не потрібно, я маю діючу). Вже не знаю до кого звертатися🤷♀️ На куает подавалася сама , без знання мови і все там було зрозуміло і ясно а тут ніяк не розберуся.
-
Не зовсім, адвокат написала Letter of Explanation
-
@OstapBosak добрий вечір) Підкажіть будь ласка, чи обовʼязково показувати фінансові документи якщо аплікація на стаді перміт зараз на основі ворк перміт по КУАЕТ? До 31.03 наче можна було не показувати. А зараз також це можливо? Чи обовʼязково суму навчання за рік і на проживання (як вимагає IRCC)? Дякую.
-
Сподіваюся , інакше дійсно, наші будуть сидіти 2 дні після цього
-
Невже всю ніч треба буде сидіти…
-
Я подалась NonEE PNP 14 жовтня, АОР та біометрія в січні і ось тільки 3 липня зарахували медицину і 6го липня про військову службу чоловіка. Як на мене, то у Вас ще терміни ок, мені по телефону IRCC сказали, що у мене ще терміни теж ок, коли я їм подзвонила 2го липня.
-
Є опція рахцнку, привʼязаного до батьківського
-
Теж цікаво Бо в в списку вийнятків в секції R204(a) CUFTA не фігурує