PR CUAET
-
Тому я так розумію, зараз очікування не 3 міс, а всі 4
-
Якщо ви тільки подались і немає ще файнел рішення в порталу то можна. Ми 2 рази літали на відпочинок,вже с ПР🌸
-
Хтось писав на днях, наче розглядають зараз 20 числа березня
-
І коли ж буде транспортна вибірка😭
-
Бо всі вже пройшли
-
По ідеї мала б бути наступна
-
Де найкраще здавати в GTA (Торонто, етобіко, місага, оквіль)?
-
Чтобы понимать с какой периодичностью занимать место в очереди
-
Вот я сейчас тестирую сколько можно находиться на сайте
-
я минут 15 назад зашел на портал. Уже всех пускает или мне повезло? Там только рурал кнопка
-
Вам треба завчити шаблони які ви будете використовувати, наприклад в питаннях де треба щось порадити кажіть першу пораду про економію грошей, другу про економію часу, а третю про що хочете наприклад що це екофрендлі і допоможе навколишньому середовищу. Головне встигати за 90 або 60 хвилин сказати 3 поінта і пояснити чому саме ви їх радите. На картинках треба теж по максимуму називати 3 обʼєкта, що вони роблять, у що одягнені, в якому місці вони знаходяться на картинці, якого кольору, і так 3 рази. Тобто по 20 сек на один обʼєкт. Для того щоб навчитись тайм менеджери вам треба тренуватись. За 20-50 картинок ви зможете вже швидко сходу видати потрібний шаблон на будь яке питання. На ютубі є офіційний канал Celpip де вони виклали відео з прикладами шаблонів та розбіром помилок під кожну частину всіх питань тесту.