PR CUAET
-
Усім вітання ! Сьогодні моїй дитині якій 16 років прийшов visitor records! Вона у березні подавалася на новий ворк перміт і стаді перміт які були видані їй самого початку при вʼїзді в Канаду і на нову візу канадську у новий паспорт . Але їй порадили в цій групі податися ще на візітор рекордс … питання що дає їй цей візітор рекордс дає як що з ним не можна заїжджати працювати вчитися ?
-
Я прикріплюю, бо моя прописка - один з аргументів. Крім того в анкеті є питання про внутрішній паспорт, а я звикла кожне слово підтверджувати документально у подібних справах.
-
Я писала. Сказали запис тільки онлайн. Всьо
-
А нам було потрібно візу в новому паспорті і ворк перміт разом стаді ,хоча старі в неї дійсні і віза і ворк персів ще пів року ….
-
Зрозуміло, а біометрія і медицина вже були? Дякую за відповідь
-
Подзвоню їм завтра. Якщо так і я можу податись - ви мій герой❤️🫣 Бо я вже голову зламала як подаватись)
-
А чи сьогодні варто очікувати сорти в Едмонтоні?
-
Вітаю ,моя дитина якій 16 років у березні хотіла податися на нову візу у новому паспорті але її переконали зробити visitor record так як їй казали що це для дитини ,але коли він сьогодні прийшов там написано що коли вона виїде їі сюди не впустять ! Питання як тепер податися на візу у новому паспорті ? Не розумію для чого потрібно вішітор рекорду робити як що хтось знає напишіть ,дякую