PR CUAET
-
Может вы успеете получить PR до 24/10/24 и тогда маму подать по программе новой для тех, у кого родственники с PR в Канаде.
-
Ми зараз теж поміняли дітям паспорти та перміти і плануємо подовжити їм візи. Підкажіть, будь ласка, скільки це зараз коштує? Чи тим хто в Канаді вже безкоштовно ? Заздалегідь дякую.
-
А у дитини перміт візітор ?
-
)) ми не в Торонто)) Дякую. Пішла на сайт.
-
Я є :) До мене можна записатися на консультацію тут: calendly.com/bosakimmigration/1hour Але відверто кажучи в Онатіро у вас є шанси лише по OINP In-Demand. А це означає знайти роботу на заводі, подальше від Торонто (100+км), англійську треба буде на 4 з 12ти здати. Інші надійні варіанти це Манітоба, Альберта (але по часу трошки впритик вже стає) та Ньюфаунленд.
-
Це була класична обовʼязкова служба в армії як у всіх….Років з 25 тому..ми це вказували при подачі на cuaet. Є велика вірогідність що все буде ок. Але все ж таки…
-
Вітаю. Сім'я 7 чоловік: я, мій чоловік, та 5 дітей 3,4,9,11,19років. Приїхали до Канади минулого грудня. Проживаємо в Онтаріо. Англ.добра лиш в старшої доньки. Я і чоловік майже ніяк. Робота на будівництві, не офіц. Наше село було в окупації. Повертатися нема куди. Я в групі недавно. Підкажіть, чи є тут міграційні консультанти. Яка вартість консультації. Яка вартість послуг подання на PR. Дякую заздалегідь.