PR CUAET
-
Вибачте, я щось прочитав до вересня 2024. Тоді вам нема про що хвилюватися, за цей час AIP вже точно буде, та подасте на Bridging work permit
-
Доброго дня,може атом вже стикався з таким Два рокі тому як приїхала пройшла медогляд,а зараз знову прийшло направлення на почту що мушу робити ще один. Доктор сказав що Тільки раз було безплатно а зараз треба платити 300 доларів.питання чи треба другий раз медицину здавати і чи вона стільки коштує
-
Цю печатку вони теж перекладають на перекладі , тоді повинно підійти
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, а перевод всех документов на эту программу правильно сделать только у сертифитированного переводчика? Или можно другим способом перевести документы? Хочу разобраться, чтобы понять как будет дешевле переводить все документы
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи підійде переклад з такою печаткою? На цій печатці вказан номер диплому а не номер сертифікації, але написано що вона сертифікований перекладач. Тепер думаю чи підійдуть ці переклади?
-
Тобто буде ідентифікація за номером UCI. Гарний варіант, якщо можна привʼязати додаткові документи в цій спосіб.
-
Чекайте,ми отримали з різницею в місяць.А відправляли разом з чоловіком в лютому
-
Parents, grandparents, other
-
Яку програму треба вибирати коли через веб форм робиш зміни в аплікації?
-
Ми платили тільки за послуги нотаріуса. 350 грн за документ. Перекладач у нас був свій. У нас з ним взаємовигідний розрахунок😉