PR CUAET
-
Можна і так і так, як зручно так і робіть. Краще окремим документом диплом і окремим всі листи додатку.
-
Благодарю!!!
-
Якщо серйозно, українська, англійська. Думаю і російською можна
-
А если серьезно?!?
-
Англійською, не помилитесь
-
Уважаемые! Подскажите пожалуйста,а на каком лучше языке общаться с Остапом?!?
-
Дайте контакти свого перекладача, будь-ласка
-
Друзі, не пам’ятаю хто питав вчора і важко знайти в історії чату: паспорта для дитини до 12 оформила за слотом до 16 сьогодні в Торонто. Коли прийшло підтвердження на пошту про бронювання слоту там була інформація і до 12 років, і 12-16 років.
-
А можете поділитися посиланням
-
Прошу допомоги, можливо хтось буде відміняти свій слот на паспорт від 16 років, маякніть в лічку🙏🙏🙏, буду вдячна, реально тільки так, у мене мало часу, дитині через 7 місяців 18років, вірю в добрих людей, ловлю слоти 4 місяці днями🙏🙏🙏.
-
Для школярів PAL не потрібен, почитайте на офіційному сайті, там є виключення і от школяри серед них.
-
Шановні, сьогодні була в консульстві в Оттаві. Питала, чи обов'язково мати ІД дитині після 16, якщо 14 їй виповнилося вже за кордоном. Віце-консул сказала, що якщо у дитини вже був закордонний паспорт, то вони видають новий на його підставі без ІД. Вона мене завірила, що в такому випадку вони ІД не вимагають.
-
Дуже дякую за таку цінну інформацію! Ми подалися на паспорт дитині зараз у її майже 16, щоб уникнути проблеми з айді, бо діючий закордонний паспорт закінчується наступного року. У 16 можна буде зробити ще один «дорослий», бо 14 виповнилося тут і айді немає.
-
Eлиджибл 19.07. Був офіс в Торонто