PR CUAET
-
Ні Всі документи такі ж самі як і коли перший отримували WP
-
Можна до 16
-
Так Але на той момент ми були лише 1 рік в Канаді Не було підстав для продовження
-
Мы все подали и за 2022,2023. На все письма ответили давно. Спасибо за совет, буду звонить
-
Не можу ніяк додзвонитися до них, щоб вказати дохід за січень-липень 2023 року, щоб нарахували GST і carbon, це закляття якесь🤯 дзвонила до бухгалтера який робив мені tax refund, він сказав, що треба прийти до нього і скласти пояснювального листа і надіслати до cra( не безплатно для нього звичайно🙃) питання: хтось таким способом робив і чи це допоможе чи буде як мертвому припарка😂
-
Начисляют с 19 месяца. Вам где-то за 5 месяцев еще должны. Советую Вам позвонить в CRA и подать информацию о доходе вне Канады за 2022 год, также спросят доход за 2021 и 2020 год. Скорее всего не начислили Вам так как Вы не подали эту информацию.
-
У меня все отображаются, я всех добавил. Но может сами записи только по заявителю
-
У меня сроки плюс минус ваши, а по картам вообще тишина
-
Только 1 можно. Заявителя
-
Вы отслеживаете карты в CGKEy?
-
А есть те кто никогда не проходил ВЛК, ну только в 16 лет и больше в военкомате не был и не призывался, и показал статус «на облiку»?
-
A4 тут как раз необычный. Вместо него либо letter либо legal
-
Доброго вечора Вам @OstapBosak підкажіть будь, чи потрібно це якимось чином пояснювати, що Литва також була в складі СССР? Тому що моя мама в 1978-1986 працювала по розподілу в Литві (м. Клайпеда). І тепер я трішки нервую з приводу того, чи запросять вони від неї довідку про відсутність судимості з Литви. Заздалегідь дякую Вам за відповідь.
-
Привіт, народ. Є питання над яких чухаємо голову. Значить хочемо ми зробити family reunification з ближніми родичами. Вони 1коліно рідні. Ми маємо ПР, все ок. Але загвоздка ось у чому: Наразі вони в Україні ( виїхати можуть) Мають тур візу в Канаду. Тепер питання: - Чи можна заїхати по тур візі і податись через нас на family reunification? - як бути із статусом в Канаді на період розгляду програми ( по тур візі ж можна до 6 міс, а програма займе під рік точно) Накидайте досвіду і думок
-
Обычные здесь форматы
-
Доброго дня, підскажіть що це за додаток?