PR CUAET
-
Ні, те саме
-
Зараз виглядає так, що на тех пас вей приблизно той самий челендж податися що і на АOS
-
В мене вчора рука трусилася перед відкриттям на якомусь з браузерів почистити кукі. Заради експерименту
-
Хто перездава медогляд, вам приходило щось типу запрошення чи просто їхали в клініку і здавали?
-
Не факт, все одно конкурс менший
-
У мене перший тиждень листопада і її бачать в системі, але вона не в роботі. У мене є знайомий консультант, у неї є справи за жовтень без руху. В нашому чаті може і всі отримали, але не всі апліканти в цьому чаті
-
Доброго дня.Кто нибудь подскажет как добавить номер АОР до своего кабинета в IRCC
-
В мене salary, а не погодинна, 40 годин на тиждень, тому я годинами і не рахую 😅
-
Та я і те і те вже давно відпрацювала, питання чи потрібно показувати колишнього роботодавця якщо по теперішньому буде вже рік (по 40 годин на тиждень)
-
Монреаль. Квебек. Підкажіть будь ласка ті, хто подавав на дитячі виплати після 18 місяців життя в країні. Я отримую лише від федерального уряду. А від Квебеку ні. Не можу знайти інформацію, як подати дитину ще на квебед.виплати. знаю навіть суми, які повинні бути. Допоможіть, хто подавався. Дозвонитися нереально до CRA.
-
По 40-50 місць на місяць це печалька