PR CUAET
-
отримаєте на e-mail - Approval Letter
-
спробуйте ще написати на основний імейл [email protected] , а не на імейл офісу етобіко
-
Вони про це повідомляють листом, чи імейлом?
-
Їх так і було до 1000 на рі к завжди .
-
Ага, зрозуміла. Дякую🙏🏻
-
один із етапів. відповідність критеріям (вимогам) програми
-
Чи можна вас попросити розтлумачити, що таке це «еледжібіліті»?
-
А якщо ми літні люди, пенсіонери?
-
ще ні. можливі ще дозапити на різні документи - мед екзамен, фінанси, чоловікам - military
-
Дуже вдячна за пояснення! Тобто якщо з цим все гаразд, то вже далі «фінішна пряма»?
-
Ви як писали листи цифровим підписом підписували
-
Так, звісно, це не підлягає обговоренню. Я мала на увазі радше фінансовий аспект
-
Писала Дякую
-
офіцер який розглядає аплікацію приймає рішення чи потрібний дозапит на необхідний йому документ. мабуть "пільги" для пенсіонерів відсутні. всі люди для нього звичайні апліканти
-
аплікації опрацьовує гуманітарний офіс - відповідно і роблять запити щодо фінансових питань. окремого офісу для цієї програми не створювали
-
Саме так, це не спонсорство … Ну, побачимо 🤷 Дякую за вичерпну інформацію🙏🏻
-
люди ділилися досвідом - наприклад, що батьки будуть на утриманні дітей- відповідно давали свої виписки з рахунків і пейстаби. або літні люди надавали інформацію про свої пенсії. але це все довідково, тому що по цій програмі вимоги щодо фінансів відсутні
-
Отже якщо поштою то там штам стоїть електронний лист то з цифровим підписом лише тоді відповідають
-
Я один раз написала отримала відповідь що не підсаний лист не має юридичної сили це є анонімний ТВір так написало міністерство оборони мені відповідь дало швидко
-
Якщо суть роботи дозволяє віддалений режим то так, тоді будуть бали за рік закордонного