PR CUAET
-
Скажіть будь ласка чи хтось отримував закордонний паспорт в Торонто, чи були якісь проблеми або требували щє якісь документи?
-
Хіба через молдову робити візітор візу і заїхати до 31 липня.
-
Дякую ❤️
-
Здав в березні. Було спекотно але зараз напевно має бути кондиціонер. На спікінгу було дуже шумно, але я один з перших проходив бо трохи швидше закінчив рідінг та райтінг. Під час спікінгу стафф всім сував в обличчя табличку з проханням говорити тихіше, це не сприяло концентрації. Всі місця були зайняті. Я зайняв перше місце бо ліворуч нікого не було і заходив я одним з перших отже міг обирати. Звертайте увагу на репіння гарнітури під час настройки, якщо буде репіти вимагайте замінити її або місце. Здавав в башні, адресу точну не пам'ятаю. Всім вдачі!
-
Всім привіт! Можливо моє запитанн вже давно тут піднімалось, але будь ласка допоможіть... Прийшов запит на біометрію для батьків - оплатили, але як тепер підкріпити цей ресіт? Є портал там, де була подача всіх документів на ПР - там неможливо нічого додати, також є портал - де були подані документи на work permit (CUET). Потрібно додати проплату за біомеирію через IRCC secure portal ? Потрібно реєструватися? Заздалегідь дякую всім за відповіді. 🙏
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Я здавала в квітні Precise solutions. Було добре, але жари не було, як зараз, без поняття. На спікінгу зовсім не заважало. Чула ледве одну людину, але я теж раніше все зробила . Вийшла друга з тесту. Може, потім було і голосніше. Таблички ніхто не сував. Людей було небагато, субота 6 вечора. Місце обирати було неможна. Заводили по одному, казали, куди саме сісти кожному. До місця, комфорту, тиші і приміщення ніяких питань нема.
-
І ще хочу додати - подача 4го грудня 2023, запит на біометрію 12го липня 2024. Квебек.
-
Дякую, завтра спробую загрузити.
-
Дякую
-
Ви подаєте докумнти по федеральній програмі і на якомусь етапі квебек надсилає вам інструкцію з подачі документів на сертифікат. Французька і досвід роботи не потрібні. Але ні в кого в групі (здається) досвіду сертифікату ще нема