PR CUAET
-
Незнаю як в кого, а в мене от роботи нема, фірма по пробувала попросити декого побути тиждень в дома, люди почали жалітися і казати хай дають тимчасове безробіття (всерівно не фірма плотить з свого карману, а уряд), но фірма чогось так не хоче і зараз ми день через день сидимо чекаємо поки щось буде до роботи. А звільняти нікого нехочуть бо завтра післязавтра буде робота і тоді вже нікого незнайдуть щоб робити
-
Ольга, щиро дякую. Підкажіть, будь ласка, ще з приводу Express Entry?
-
Но мені поки нема потреби, поки я чекаю на роботі то маю ополувані години, але треба знати що і дочого на випадок як поніршиться ситуація
-
У відкритому доступі є скільки місць передбачено цією програмою на рік, і там дуже мало, тому і відмов може бути багато.
-
На провінційні програми Alberta opportunity stream і Tech Way не потрібно
-
Подскажите кто что писал в графе: expiry date украинских паспортов и свидетельства о рождении?
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка потрібна довідка якщо ми пробули в Чорногорії з травня по кінець січня? Виходить 8 місяців?
-
Доброго дня! Маю таке питання: подались по Cuaet в березні 2023, восени 2023 отримати додатковий запит вказати всі місця роботи за останні 10 років і після цього тиша. Чи була у когось схожа ситуація? Розгляд заявки триває вже 1 рік і 4 місяці. На гарячій лінії сказали «чекайте»…
-
А де ці довідки беруть в консульстві? Консульстві Канади? Туди треба йти або телефонувати?