PR CUAET
-
Доброго раночку! Як кримчани вирішують питання з довідкою про несудимість? Чи були у нас тут приклади? Чи я мож буду перший? Мені просто не зрозуміло: чи не вимагатиме Канада довідку від країни-окупанта? Перебуваю на провінційному етапі Альберти.
-
Недоступна ця послуга для мене. Чи пройде це пояснення, чи все одно без свідоцтва не пропустять?
-
на сайті. не в додатку
-
Взагалі не бачу там такої можливості. Не підскажете де саме?
-
Так, обовьязково треба показати цю цепочку змін призвищь - св-ва про шлюб і розлученя, name change certificate. Я би перед сканами всіх ціх документів подала би ще пояснувальне письмо. Я так буду робити тому що моя сестра в Канаді міняла написання призвища.
-
Момент здоровья може Вам зіграти в мінус. Проблема повинна бути виліковна. Самі подумайте, навіщо Канада буде брати до себе людину с проблемами зі здоровьям для того щоб створювати додаткове навантаження на систему охорони здоровья. Багато рефьюджис залишаються в кемпах із-за таких проблем
-
Доброго дня) Підскажить, будь ласка,щоби продовжити паспорт дитини можна приїхати в консульство Едмонтоне без попереднього запису? За кілька місяців до закінчення паспорту вони приймають( паспорт до вересня 2024 року)
-
Хотя может кто-то с консультантов еще просветит
-
Не надо Вам делать новый пермит. Ваш пермит привязан к человеку ( имя фамилия) а не к паспорту. То что есть информация про старый паспорт 🪪 ничего страшного. Основное в Пермите - это Ваш номер UCI.
-
для дитини подаєте заявку зі свого кабінету. сплачувати не потрібно. вибираєте пунткт що ви звільнені від сплати. як доказ - робите скріншот тексту цього посилання: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html
-
Допоможіть будь-ласка з таким питанням! Наперед щиро вдячні. Отже, вхідна ситуація наступна: є я (основний заявник+моя дружина і 2 дітей(5,11)), всі отримали в Канаді ворк/стаді перміт влітку по куает. Але у мене контракт з інжер. фірмою в Європі. до 2025р. Тому ми з родиною проживаємо в Європі наразі і планували оселитися в Канаді після закінчення мого контракту в 2025р. розірвати контрактр немає жодної можливості. є "спонсор". мій рідний брат-громадянин Канади. Але також живе і працює постійно в Європі наразі, ми працюємо в одній компанії, у нього абсолютно такий самий контракт до 2025р. і ми всі не маємо можливості до 2025р жити постійно в Канаді. Програма по "ПР-родини" до жовтня 2024 тому втрачати такий шанс не хотіли б. В звязку з цим такі технічні питання: 1. В програмі вказано "бути в Канаді": [A family member of a Canadian citizen. You must be in Canada when: you submit your application, you’re granted permanent residence/// The Canadian citizen (your family member) must: currently live in Canada Чи можемо-ми з братом вдвох полетіти у відпустку в Канаду -спонсор(брат) і я (як головний заявник, але без родини) і там податися і полетіти назад в Європу і чекати на схвалення ПР. І чи можемо здати біометрію в Європі? як довго потрібно бути в Канаді лише для подачі аплікації? 2. Готові на кожний виклик бути в Канаді відразу через день-два. на декілька днів брати відгули. Що це можуть бути за виклики, якщо це тільки біометрія-то чи можна її здати всій родині(я, дружина, 2 дітей) в Європі? Чи ще можуть для чогось довикликати в Канаду? 3. І потім написано, що під час отримання ПР також бути в Канаді. Це також не проблема для нас-можемо приїхати на отримання. Тобто як нам все це правильно зробити? поки живучі в Європі (але маємо можливість поїхати в Канаду-податися і потім поїхати - отримати ПР і на будь-які інші виклики бути там тимчасово, якщо потрібно). ЩИРО ВАМ ДЯКУЮ за відповідь!
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, Ви з кабінету свого формували заявку, чи для дитини окремий кабінет створювали? І ще питання, чи сплачували Ви за подачу заявки на візу? Заздалегідь дякую!
-
Дякую
-
Ми подаємося після отримання номінації по AOS. Тут є ліміти по грошах на федеральному рівні? Де можна подивитися дану інформацію?
-
Дякую за відповідь.
-
Якщо моя мати канадійка та в неї фамілія інакша за мою дівочу та теперішню, чи требо прикріпляти її свідоцтво про розлучення, де видно що вона повернула своє дівоче прізвище? Дякую
-
Підкажіть будь ласка якщо в формі 5669 не вилазять назви установ навчальних, роботи Що робити Написано не скорочувати Невже треба всюди супроводжуючи лист?
-
Я не пан Остап, але дозволю собі відповісти якщо ви не проти, а він якщо не вірно виправить мене. Якщо ви submit your application в день коли дитині ще 13, то біометрія не потрібна буде, навіть якщо йому завтра виповниться 14. І офіцер буде розглядати його як 13 річну дитину. Скільки йому було років на момент подачі аплікації. Це то що я знаю від імміграційного консультанта.