PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть ,будь ласка, чи можливо продовжити воркперміт неповнолітньому брату, на підставі мого воркперміту? Чи потрібно буде тут подаватися на якесь опікунство над ним, якщо по нотаріальній довіреності з України (переладена з апостилем) я виступаю його легальним опікуном?
-
Онтаріо
-
Підскажіть будь ласка як можна підписати цифровим пвдписом?
-
Ну так ви ж скоріш за все оновилися в резерв? А не просто не дивлячись на заборони, подалися. Я так зрозуміла, у вас же не дуже якась важка і унікальна професія? Може, дійсно, знайти іншу та і все за цей час ? Тут вже кілька успішних кейсів було таких
-
І ще питання де ви брали електронний ключ для підпису?
-
Дякую
-
Можна через дію підпис , або через ваш банк створивши електронний підпис .
-
1 (888) 242-2100 Я дзвонила з 9 ранки але була черга постійно, на третій раз вдалося зробити запит щоб вони подзвонили коли дійде черга до мене Бо 11 вони передзвонили самі
-
www.mil.gov.ua/kontakti/oblasni-vijskomati.html
-
Привіт Хтось вже стикався з такою ситуацією. Я відправляла запрос в Едмонтон, щоб отримати справку о несудимість. Вже чекаю більше 3 місяців. Зателефонувати їм важко, ніхто не відповідає і на ел письмо теж. Як можно до них достукатися або щоб порадили робити в цій ситуації. Дякую
-
Привіт Хтось вже стикався з такою ситуацією. Я відправляла запрос в Едмонтон, щоб отримати справку о несудимість. Вже чекаю більше 3 місяців. Зателефонувати їм важко, ніхто не відповідає і на ел письмо теж. Як можно до них достукатися або щоб порадили робити в цій ситуації. Дякую
-
Я взагалі на нього не звертаю увагу Оновилась медицина 12 червня - з того часу офіцер його не відкривав, хоча вже всі етапи пройдено🤷♀️