PR CUAET
-
Тим більше дуже наївні поради. Люди дійсно роблять все , шо можуть і будуть робити далі, і доречі, абсолютно законно роблять
-
Добрий день. Пошуком не знайшов подібних кейсів, тому спитаю. Апостіль прислав листа на етапі формування пакету для WES, що виявлено розбіжність інформації в дипломі та базі ЄДБО. А саме це дата видачі - на оригіналі диплому 30 червня 2015 року, в базі 7 липня 2015 року. Ніколи цього раніше не помічав, не стикався. Запропонували або звернутись до вишу за дублікатом з правкою, або заповнити їм заяву що прошу прийняти і сформувати пакет як є, якщо WES не прийме то я не матиму претензій до апостілю. У КПІ зараз звісно звертатись не буду, тому заповнив заяву. В мене ще є магістр який виданий пізніше, до того диплому претензій у апостіля наче нема, а подавав я обидва дипломи про всяк випадок щоб WES мав змогу загальні години/кредити оцінити і тд. Питання чи хтось з подібним стикався і що в результаті вийшло?
-
А хтось отримував aor на днях по pnp non EE? Які числа подачі?
-
Доброго дня, у мене питання до мам які робити паспорт дітям до 12 років. Чи потрібен паспорт одного з батьків чи потрібно 2?
-
Треба було вимагати письмову відмову
-
Не зрозумів, то й не важливо. Головне, що інші люди зрозуміли і надали відповіді на моє питання. А ТЦК до того, що в "Оберіг", яким вони користуються, дані про людей підтягуються з багатьох різних баз даних, в тому числі і з банків теж. Нижче прикріплю скрін щодо цього.
-
Все верно, ситуация с легализацией не простая и не предсказуемая, что касается AOS то количество номинаций для Альберты, лимитированные IRCC не сопоставимо с запросами и поэтому невозможно быть уверенным, что пройдет даже с полным пакетом, как и нельзя быть уверенным в обратном. Нужно рассчитывать на разные варианты событий Кроме всего, есть ещё те кто не из этого чата, а также много иммигрантов из других стран, которые "не видят умных советов🤣" и делают свое дело. В результате, посмотрим как оно все пойдет и спасибо за поддержку
-
Я вибачаюсь, по якій програмі подавали заявку?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, в заявці, я вказала, що розлучена, тому далі, я не заповнюю додатково дані на колишнього чоловіка, як по всім іншим родичам вірно? Також не заповнюю на дитину, якому до 18 ти, та не вказую свого брата, бо він має ПР в Канаді і є родичем, через якого ми подаємося, він надасть декларацію, вірно? Дуже дякую за відповідь!