PR CUAET
-
А ось ця черга працює? Чи то таке тільки себе потішити?
-
Від старого працедавця візьміть референс летер і пейчеки , бо для подачі треба пейчеки за три місяці , а якщо офіцер затребує то можливо і за рік. Всі інші документи( Джобофер, декларація, останні пейчеки, також референс летер, і якщо в бізнесу є то ще ліцензія) - від теперішнього роботодавця
-
Якщо ваш теперішній паспорт ще дійсний то нічо з ним не робите просто замовляєте новий, але якщо є старий то його треба проколоти (ну я ще писала заяву що немає більше ніякого паспорту крім теперішнього дійсного також в теперішньому попросила печатку поставити тобто продовжила бо закінчується через 2 місяці, раніше не продовжать.)
-
Так, я заповнюю її від себе і дивно, там же написано, лише після 18 років, і якщо вони без ПР та громадянства, я заплуталась зовсім, де їх вказувати тоді? І як я можу в статусі релашеншіп вказати дані колишнього чоловіка, він же колишній?
-
Варіанти всього два. 1) позов до суду в справах людини. 2) гуманітарний напрямок
-
Форму 5406 ви не заповнюєте від імені дитини або канадського родича. Але у формі, яку ви заповнюєте від свого імені ви маєте обовʼязково вказати дітей та братів і сестер, навіть якщо вони мають pr.
-
Ну нехай , так буде спокійніше. Ніби хоч шось зробила! 🤣
-
Ні, це обовʼязково, ви ж той досвід клеймите . Або працюйте на новій роботі рік
-
Доброго вечора всім! Хто підкаже, зараз можна подаватися на новий зп чоловікам? Резерв+ оновлений... Дякую!