PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажить , чи можна виїзджати із Канади на декілька тижнів, як що піддався по Гуманітарній програмі?
-
Ось це воно go.mfa.gov.ua/ ????
-
Добрий вечір! Допоможіть будь ласка розібратися, я пропрацював рівно рік, на працедавця, місяць тому пішов і наразі найшов роботу по тому ж НОКу, підкажіть хто має надавати документи для АОС, новий, чи старий працедавець, чи обидва або як це взагалі працює в такій ситуації? Дякую
-
Чи міг би хтось скинути посилання де ці фантастичні слоти ловити? Буду дуже вдячна!!!!! І якщо підлітку вже 16 чи вона сама повинна його ловити? Чи можу я пробувати це робити від свого імені?? Дай Боже здоров’я тому хто відгукнеться і допоможе 😉
-
Tak
-
Дякую Тобто допомога буде виплачуватися доки я не знайду роботу незалежно від процедури оформлення PR?
-
Вогень, дуже дякую!!!😃
-
Цікаво як вони тей штраф дадуть. Якщо в Укр нічого не залишилось? Хай хоч 100. Виїхав, одже допобачення.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста федеральный этап на SINP with existing work permit job approval letter уже есть, после получения номинации от провинции необходимо ли заполнять форму подтверждения наличия средств для жизни в провинции, я работаю на постоянной работе и честно говоря сбережений у меня нет (я только смогла отложить на 2000 на оплату за подачу на ПР) и я не могу найти есть ли обязательное требование показывать хоть какую-то минимальную суммму и не трогать ее как на Express Entry, если кто-то сталкивался подскажите пожалуйста. Спасибо