PR CUAET
-
Я питала в консульстві в Італії чи можливо подати на паспорт. Ось таку відповідь отримала.
-
Ми подавалась в вересні 2022 в English board school і в мене не питали про роботу, просто на основі мого WP та VR дитини. Не знаю, можливо з того часу щось змінилось в правилах. Краще отримати сертифікат, ніж платити 10000-15000$ за навчання і study permit також довго чекати (10-14 тижнів). Але врахуйте - щоб отримати шкільний диплом потрібно в кінці навчання здати міністерський екзамен з французької.
-
навіть, якщо тут нижче все пояснили з приводу LMIA?
-
Якщо в вас є офіційна робота = є і офер Просто він на відкритому вп = не дає 50/200 балів
-
Підкажіть будь-ласка, бо я не зовсім "в тємі". 20 червня на рахунок впали гроші від CRA, а 5 липня прийшло повідомлення щоб ці гроші повернути: You are not eligible for the GST/HSTC/NBHSTC for July 2022 to April 2023 for the following reason: - your spouse or common-law partner is the family applicant І от тепер я їх хочу повернути, а мені на сторінці постійно викидає помилку. Хтось стикався з таким?
-
Так Ліпше тягніть бал якомога вище
-
можна тут уточню, у першому пункті все ж ставити NO у питанні -Does ..person.. have a job offer in Canada?
-
добрий день. я Вам дуже дякую за допомогу, вчора просто був шок, бо так чекали результати CELPIP чоловіка, щоб зареєструватись в ЕЕ і створити профіль в BCPNP, і тут бачимо, що неправильно рахували бали по FSW ( що за job offer не буде ні 10 ні 5 дод.балів) і треба терміново йти здавати англійську мені
-
Доброго ранку! Скажіть, будь ласка, коли можна зловити слот на доручення в Торонто. Дуже терміново потрібно. Дякую!
-
Ми теж в неї робили. 2 декларації по часу десь зайняло 15 хвилин.
-
так, це розумію. тоді при заповнення заявки про офер взагалі не згадувати якщо на відкритому вп і тоді відповідати NO. вибачте, що перепитую, просто будемо повторно заповнювати заявку, не хочеться помилок))