PR CUAET
-
Дію робите по інструкції з вашим діючим біометричним паспортом акщо не біометричний паспорт відкриваєте монобанк по відеозв'язку. Слоти останнім часом викидають кожен другий вівторок з 18 до 18 :30 по часу того консульства куди збираєтесь їхати. Інформанія з'являється на їх офіційній сторінці у фейсбуці
-
Скаргу надіслано
-
В мене лише один закордонний паспорт на руках зараз і він до 26 року Саме тому і спитав чи зможу я отримати новий паспорт і зберігти дійсний котрий до 26 року
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, інфо: Хочу продовжити WP, в мене він вже відкритий, але подавалась давно і не працювала на той час, зараз працюю і хочу по можливості продовжити. Як це зробити?
-
Мені просто здавалося що новий паспорт видають - лише при умові що твій дійсний паспорт закінчиться менш ніж через 2 місяці
-
Ага, окей Просто на місці в консульстві написати заяву В мене там є діюча віза, дякую
-
Підкажіть, будь ласка, обов'язки в contract та referеnce letter повинні співпадати слово в слово? В контракті багато обов'язків, чи можна в референс летер додати лише основні 10, які відповідно NOC?
-
А що за заява?