PR CUAET
-
У мене в РЕЗЕРВ+ підтягнулася Канадська адреса /я вказував її англійською мовою, а на моїй сторінці бачу адреса стоїть на Українській мові/. На жаль, мені не вдалося замінити номер моб. телефона на Канадський.
-
Пошукайте якісь пілотні або бріджинг програми. Напр в онтаріо є для акушерок, де основна вимога - досвід 100 пологів, 40 з яких вели особисто. Або знаю гінеколога, що робила УЗД в Україні - в Канаді пройшла бріджинг курс пару місяців і робить УЗД тут.
-
Думаю, мабудь це якось автоматично вийшло. В самій програмі. Канадська адреса у мене стоїть на Українській мові.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Це добре що пишете люди мають знати. Щоб не переживати .
-
Немає різниці на якій мові чи який номер . Головне що можна в консульство піти і отримати консульські послуги.
-
! ПОДЯКА за працю нашим АДМІНАМ, що Ви вчасно видаляєте бидлоту, провокаторів і хамів!!!
-
Дуже Дякую! Ми в Онтаріо, чи можна подаватися на два стріми одночасно? І чи збільшує це шанси на отримання ПР?
-
Поживемо побачимо як воно буде. Людям треба паспорти тому вибору нема а паспорт треба.
-
Дивіться списки ноків які цікавлять провінцію. В джоб офер щороку є general вибірка також, але більшість категорії. В ін деманд є списки ЕЕ завжди ліпше мати, від вашого знаходження в пулі ви не постраждаєте і не сплатите грошей, а шанси імміграції це можливо підвищить
-
Привіт! Є питання. Починаю робити піар по гуманітарній програмі. Записалась зробити медікал ікзем і там вже на місці запитали за аплікацію для проходження. Чи хтось знає де її взяти? Ось так вона виглядає