PR CUAET
-
Я підготувала всі документи на двох ,сьогодні йду ,дуже переживаю,побачу чи приймуть 🙁
-
Доброго дня/ранку/вечора, в кого як)). Таке питання: якщо робити довідку з Польщі, чи може родич оплатити довідку за мене зі своєї карти, чи це має бути обов'язково моє прізвище, щоб засвідчити що то оплата за мою довідку? Чи можна якось в коментарях вказати за кого?
-
Так зачем писать такие талмуты если их ни кто не читает?
-
Питання про наявність статусу біженця на момент подачі аплікації на PR. Чи це питання вже не актуальне?
-
Так, але на момент вклеювання В візи і отримання леттер інтрадакшен , він був в Україні, а потім виїхав як міг так би мовити
-
Ви впевнені, що Ваш друг отримав статус біженця в Молдові? Практично в кожній імміграційній аплікації є питання щодо статусу біженця в будь-якій країні. @OstapBosak чи може людина зі статусом біженця в іншій країні отримати PR в Канаді? Переношу питання до гілки General
-
актуальне питання
-
Прuвет всем, хoчу предлoжuть реaльный дoпoлнuтельный зaрaбoтoк! - От 50$ в/зa день гaрaнтuрoвaнo - Чaс в день твoегo временu - Честнo u легaльнo, НЕ НАРКОТИКИ!! Еслu ты действuтельнo зauнтересoвaн в быстрoм u честнoм зaрaбoтке , пuшu + в ЛС!!!!
-
То дві бальшие разници))))
-
актуальне питання
-
хмм, я може і тимчасовий захист я не думав що це можуть бути різні речі. Тобто якщо це тимчасовий захист, то це не біженство і все ок?
-
Питання про наявність статусу біженця іншої країни на момент подачі аплікації на канадський PR. Чи це питання вже не актуальне?
-
Так, але на момент вклеювання В візи і отримання леттер інтрадакшен , він був в Україні, а потім виїхав як міг так би мовити
-
Ви впевнені, що Ваш друг отримав статус біженця в Молдові? Практично в кожній імміграційній аплікації є питання щодо статусу біженця в будь-якій країні. @OstapBosak чи може людина зі статусом біженця в іншій країні отримати PR в Канаді? Переношу питання до гілки General
-
А в нього точно refugee, може тимчасовий захист? Я коли виїжджала з України в березні 2022, бачила як чоловіки намагалися перебігти коротеньку нейтралку між Україною та Молдовою на кордоні Маяки - Паланка, щоб звернутися з проханням біженства. Невже це дійсно спрацювало?