PR CUAET
-
О, трохи більше 2 тижнів . Вітаю
-
Чому це? Нам 2 дні тому прийшов лист,щоб чекали повернення. Подали на номінацію тиждень тому. Поки тихо. Пише Sabmit
-
А лист не приходив,що збираються повернути? Може вам чеком прийде? 🤔 Як давно подавалися на номінацію?
-
Тоді дивно
-
Для громадянства. Для ПР селпіп або аєлс . На вашому скріні вгорі написані назви екзаменів
-
У вас заявник з укр громадянством?
-
Ми писали так як в паспорті. Наприклад, в паспорті Кіровоград, хоча перейменували в Кропивницький
-
instagram.com/agendatranslations Ось ця агенція відповіла що в Києві з ними можно зробити цей дозвіл
-
Доброго дня. Чи правильно я зрозуміла, що якщо ти маєш Canadian Language Benchmarks, не потрібно здавати CELPIP, бо вони прирівнюються один до одного?
-
Знаю з минулого досвіду, що якщо немає якогось документу чи інформації ,то завжди є можливість додати letter of explanation
-
У мене вже 2 тижні після отримання номінації і теж немає повернення. Я вже навіть написала офіцеру, який мені номінацію надіслав.
-
Брали онлайн зустріч із нотаріусом в Торонто. Батько дітей був присутній онлайн. Далі нотаріус засвідчив і все