PR CUAET
-
Нам в Торонто)
-
Від початку війни робимо що каже адвока покищо все виходе і ніяких проблем не має. Виїхали з супроводом адвоката документи готували з адвокатом. На облік в консульстві ставали з адвокатом, на паспорт подалися з адвоката 12 червня вже й паспорт друкуєця. Резерв + оновлювали з адвокатом.
-
Вы должны указывать все гражданства , которые имеете и , соответственно, ксерокопии всех паспортов. Если этому предшествовала федеральная номинация, то вы должны были указать в форме что у вас есть и другие гражданства и загрузить ксеро паспортов.
-
Мені ваші думки і вашого адвоката дуже подобаються. Мій адвокат такої ж думки.💖
-
Це я знаю. Підготували money order
-
Кожен має свою думку і якщо треба паспорт то звісно люди роблять все можливе щоб його отримати. А далі то буде далі.😉
-
Це щось на кшталт цього листа?
-
Знаю багато хто проти резерву але без нього паспорт не отримати. Тай так.
-
Доброго вечора всім 😊 Я хотіла б дізнатись щодо підтвердження свого минулого досвіду роботи для подачі на ПР. Я маю досвід роботи в Польщі тож я мушу надати тільки договір з роботи чи щось ще? Чи має бути тільки reference letter? Поділіться будь ласка своїм досвідом та зазделегідь дякую
-
Хоч і не приймали людей на подачу паспорту але все добилися відстояли свою правоту адвокат консультаціями ми своєю присутністю все зробили.
-
Дякую дуже 🙏🏻 Навзаєм