PR CUAET
-
Всім доброго дня! Мене тут більшість вже напевно знає (вже давно перевалило за 10,000 повідомлень від мене в цьому чаті). Остап Босак, RCIC (License #R707276). Член Канадської асоціації професійних імміграційних консультантів (CAPIC) та Скарбник Асоціації українських канадських імміграційних консультантів (RCIC-UA). З питаннями імміграції працюю з 2016го року. Спочатку як представник роботодавця з процесами LMIA + Work Permit + PNP and PR для наших працівників, і з 2021го активно під власною ліцензією для зовнішніх клієнтів. На сьогодні практично виключно займаюся Українськими клієнтами. Веду практично будь які типи кейсів включаючи провінційні програми всіх провінцій (окрім Квебек), Українська програма, гуманітарна програма, різноманітні спонсорства, Експресс Ентрі та інші федеральні програми, LMIA, візи, робочі та студентські дозволи, тощо. Зараз на жаль часто приходиться займатися відновленням статусів, та TRP, через проблеми з паспортами в Українців. Якщо вам потрібна допомога в питаннях імміграції, на консультацію можна записатися тут: calendly.com/bosakimmigration Надаю як короткі консультації, так і повний підбір стратегії отримання ПР для вашої сім'ї. Є можливість записатися на термінову консультацію, чи консультацію в після робочий або вихідний час. Якщо ви самі займаєтеся своєю подачею на ПР, проте хотіли б отримати професійну перевірку вашого порталу перед подачею, записатися можна по тому ж лінку вище. Ширший список програм з якими я працюю, та приблизний порядок ціни супроводу можна знайти в тут: t.me/ImmigrationAnswersBot Всім ПРу :)
-
Доброго дня, Мені дуже потрібна ваша порада. 15 січня подалася на продовження Work Permit, 15 липня отримала відмову. Мій дозвіл на роботу закінчився 10 березня. Якщо я поїду в IRCC в Едмонтон, чи є в мене шанси, що мене там приймуть і вислухають, щоб переглянути заяву на яку була відмова. Причина відмови : я допустила помилку при подачі: Я мала обрати Work Permit а обрала Temporary resident permit Дякую
-
18882422100
-
Подскажите пожалуйста по какому номеру звонить чтобы временный AOR узнать?
-
Так
-
Так, без доп запитiв😊 Бабушка 82 года один единственный аппликант
-
Це добре, що інформацію про подавати заново ви маєте зараз. А раптом така ситуація "випливе" після закінчення прийома аплікацій? А щодо оплати що сказали?
-
А зачем подаваться как будто мы за пределами Канады, если мы в Канаде?
-
Ольга, если помните, подскажите пожалуйста, какие опции в меню автоответчика по этому номеру Вы выбирали? Я когда звоню, попадаю на опцию где спрашивают UCI number, а после его ввода всё равно попадаю в меню где меня спрашивают Application Number, а его-то как раз и нет. Я подала заявку 16 декабря, сразу получила мейл Your application has been submitted, ожидайте мейл с AOR, по сей день ожидаю. Заранее благодарю.
-
Можем помочь
-