PR CUAET
-
Дуже будемо раді Вашому досвіду, якщо поділитесь ним згодом 🤗
-
Зрозуміла. Дякую. Буду шукати ще якийсь форум по обговоренню цього питання.
-
Я б це не сприймав буквально і повністю серйозно. Питання резидентства в Канаді насправді набагато складніше ніж просто виїзди чи поїздки фізично за кордон. Майте на увазі що по телефонній лінії відповідають не адвокати не офіцери і навіть не люди з юридичною освітою чи знаннями, а прості call center service representative (TEER 4). Незважаючи на їхні тренінги вони в більшості випадків не знають нюансів. Хоча звісно якщо канадський родич виїжджає на постійній основі в іншу країну в тому числі для роботи і якщо це буде відомо або очевидно то це дійсно іде всупереч умовам програми
-
Дякую пане Остап, від вас я безкоштовно дізналась більше корисної інформації ніж від кількох платних консультацій у імміграційних консультантів.
-
Ви в принципі праві. Якщо по документах виглядає що людина на той час проживає то цього має бути достатньо. Більше того по більшості програм нас цікавить щоб інформація була фактичною на момент подачі. Тому я підозрюю що якщо людина виїжджає і перестає бути резидентом вже після подачі це не факт що буде суперечити умовам програм. На жаль прямого способу добратися до когось хто вам дасть кваліфіковану відповідь немає. В нас консультантів є окремий e-mail для подібних питань на які відповідають офіційно і на якій в нас в консультантів є окремий e-mail для подібних питань на які відповідають офіційно на наші запитання, і на ці відповіді можна офіційно спиратися. Але там терміни очікування відповіді наразі біля чотирьох місяців 😅
-
Це повторний лист чи оригінальний? Там де ви його отримували якщо це в порталі переважно стоїть віддати одна коли ви відкрили і одна коли вам його надіслали. Якщо те що просять ви можете зробити відразу то звичайно просто загрузіть зразу що є. Якщо вам потрібна це час то спочатку надішліть запит через веб-форму поясніть ситуацію і скажіть що вам потрібно певний час для того щоб підготуватися документи і ви просто так званий extension
-
консульство видає довідки виключно з вашим прізвищем згідно паспорту. замовляти іншої не потрібно - надсилають таку саму
-
Підкажіть, будь ласка, у Вас школяр чи студент?
-
Так, з приводу PGWP ознайомлені. Дякую за відповідь)
-
Перший термін дії по ньому швидше за все вчитися можна. Але є кілька нюансів, по-перше не всі університети захочуть це приймати, а тим більше якщо стоїть питання стипендія. Також після навчання по такому перміту не можна претендувати на Post graduate work permit