PR CUAET
-
#школа Порадьте по школі французьськоі мови. Я вже вчуся очно. Зараз мені було би зручніше вчитися он-лайн. Я бачила таку опцію коли подавалася до школи. В нашій школі скашали, що такоі опціі у них нема. І якщо я хочу перевестися, то мені потрібно подаватися заново на місце в іншій школі. А з теперішньоі тоді мене відрахують. Зазвичай всередині семестра нас питають чи залишаємося ми на наступний семестр. Також перерву зробити не дозволяють. Ніби обіцяли, що зможемо влітку взяти канікули, а потім сказали - ні, відрахуємо. Порадьте, хтось робив перерву а навчанні чи переводився в іншу школу, на іншу форму навчання? Як це зробити щоб не було "поганих" наслідків - взагалі залишися без школи та ще й відрахували
-
Если вы получили ПР это здорово! Не могли бы вы дать контакты своего адвоката. Наш очень странный. Месяц не отвечает на письма и мне кажется что мы зря заплатили. Сейчас говорили с мужем что мы в отчаянии. Помощник адвоката начал давать такие комментарии, что я в отчаянии. Из всего следует что наш стейтмент не читали, наше дело не помнят, не знают даже сколько нам лет и какая наша ситуация. Ребята! Кто был в подобной ситуации? Это ведь не норм? Я не накручиваю себя? Дайте контакты хорошего адвоката плиииз. Я в отчаянии просто
-
А як гадаєте скільки разів можна продовжувати паспорт? 😂
-
Вы поймите часы работы консульства лимитированы и они не запишут льготников в свое не рабочее время. То есть, количество слотов будет в разы меньше, что и наблюдается в Оттаве. Почему в Эдмонтоне проще поймать слот, из-за того, что они льготников не записывают.
-
Таймінг надсилання карток за звичай не залежить від програми
-
Я з радістю якщо ви займаєтеся еміграційною програмою саме гуманітарною. Ми у трьох адвокатів консультувалися, але ще тоді наші питання були досить сирими. Остаточне рішення прийняли уже з Марією, але не подобається якість її послуг. Якщо так скажіть як з вами звʼязатися і яка вартість ваших послуг.
-
Можете спробувати той що на портал кидали; вебформи або дзвінок на головну лінію (проте останні не допоможуть тут певно)
-
Ви займаєтеся гуманітарною програмою?
-
Доброго вечора, ви, як і багато інших тут, схоже, не володієте інформацією і накинулись на жінку. Це офіційна інформація з сайту.
-
А якщо одразу видали на 3 роки ? Дуже дякую вам за допомогу
-
Она сдавала биометрику в 2020 году (она в Канаде уже находится давно как visitor). Для этой программы запроса пересдавать не было. Толи в силу возраста, толи по другим причинам - мы незнаем
-
Перейдіть в гілку Федеральний етап. Відповіла