PR CUAET
-
Ну наприклад скажу за себе - я подала 20 грудня, заявку на сайті бачу, але на пошту лист про application was submitted не отримала (нам тоді таких було кілька). Потім тут був щонайменше один випадок (Людмили), коли аплікацію загубили Я подзвонила, отримала тимчасовий АОР, тепер спокійно чекаю своє черги
-
Я слав з моно банка
-
Я можу вам дати контакт адвоката іміграційного, краще в нього вияснити всі нюанси. Або напишіть, наприклад, Остапу тут в чаті напряму, хай він вас зорієнтує з професійної точки зору. Це складна програма і однозначної відповіді немає, на жаль
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, від колишнього чоловіка є нотаріальна форма 5604, declaration from non accompanying parent, але в чеклисті її немає, що я можу відмітити чи дописати вручну? Дякую
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка хто подавався на продовження Work permit після 31 березня . Яка процедура подачі?
-
Дякую за ваш вчорашній комент. Нас щойно прийняли! Перше, що спитали резерв. Зчитали інфо з коду і надали нотаріальну послугу. Все ввічливо! Щастя є😉 Торонто 🍾
-
Скажіть будь ласка які небудь нот засвідчені документи потрібні від невиїздного батька який подається з сім‘єю (що знаходиться в Канаді)?
-
У кого есть книга и кто может поделиться плиз? «The Headway » intermediate
-
І ще питання, чому коли оплачую є можливість тільки оплатити за ПР тільки за одну людину, а в мене ще дитина і біометрія Як можна це зробити, дякую?
-
А дитині 11 років біометрія не потрібна?
-
Дякую