PR CUAET
-
Ні , не хочу щоб було як в Оттаві приходиш на одну адресу цілуєш двері і ідеш на іншу
-
Доброго дня, подаюсь через hard to skills pilot (Saskatchewan) У розділі work experience є пункт government-issued document type: (з меню можна вибрати державний пенсійний фонд, tax free, itr і так дальше). Витягнути Т4 з податкового кабінету я не можу, бо працюю на своїй роботі з січня. Який офіційний документ і де я можу витягнути, щоб загрузити як доказ? На роботі мені роздрукували всі виписки по моїй зарплаті, дати, суми, податки за 6 місяців, але це не державний документ.
-
Дякую
-
Без зворотньої
-
Доброго дня, подаюсь через hard to skills pilot. У розділі work experience є пункт government-issued document type: (з меню можна вибрати державний пенсійний фонд, tax free, itr і так дальше). Витягнути Т4 з податкового кабінету я не можу, бо працюю на своїй роботі з січня. Який офіційний документ і де я можу витягнути, щоб загрузити як доказ? На роботі мені роздрукували всі виписки по моїй зарплаті, дати, суми, податки за 6 місяців, але це не державний документ.
-
Доброго дня. Як вивозили гроші з України після продажу нерухомості?
-
Добре , дякую за допомогу
-
apps8.ams-sga.cra-arc.gc.ca/gol-ged/awsc/amss/enrol/start?prog=mima
-
Зареєструвати йому аккаунт окремий, код надсилають звичайним поштовим листом після того, як пройдете певні стадії онлайн-реєстрації
-
Чи можна вивезти, якщо є договір продажу і готівка на руках, без багаторазового вивозу і без покласти на рахунок в банку і знімати з рахунку в банку щоб було підтвердження?
-
Підкажіть будь ласка,як бути. У квітні бухгалтер заповнював декларації мені і чоловіку онлайн. Також подав нульову на сина 18 років. Сказав, що йому нарахована якась сума повернення. Як отримати йому ті кошти? Войд чек також надали, створити сра акаунт не можемо бо не прийшов лист від податкової з кодом. Також бухгалтер сказав, що коли йому буде 19 треба податися на gst i climate. Чи дійсно треба це робити? Як дістати код для створення акаунта? Дякую
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html
-
Маєте якісь корисні ресурси щоб розібратися з самому? В мене шеф сказав як хоч то роби все сам (нема кого нагрузити тис)
-
Хіба це обовʼязковий документ? наскільки я памʼятаю можна, щось зі списку, тим більше що в пейстабах є інформація про сплачені за Вас податки