PR CUAET
-
с гнильцой, да, но все равно всегда можно скачать кряк адоба из надежных источников
-
Просто я думаю як воно працює, для oinp треба мати досвід тільки 1 рік по ноку, я можу показати в work history тільки канадійський досвід, цього має бути достатньо щоб відповідати вимогам,а укр досвід у personal history щоб не надавати переклад референсу. А ось коли буду заповнювати апплікацію на федеральному рівні можу надати референс укр досвіду. Чи хтось мав схожу ситуацію?
-
а поверить во что?
-
Треба зробити мані ордер в Post Canada: За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada».
-
Скажіть а де знайти цю форму дозапиту на military record щоб зразу її завантажити при подачі, так можливо?
-
1. Прийшли на 30 хв раніше, перед нами нікого не було нас прийняли раніше Оттава 2.Роздрукувала , не знадобився 3.По 1 копії, робила все для дитини 17 р і для дитини 5р, і свідоцтва про народження,паспорти з візами, дата в'їзду. 4. На другий паспорт,написали відповідну заяву, дали у консульстві 5. Так біля музею природи, ще й музей потрапили за 30 хв до закриття безкоштовно Все зібрали по списку, мані ордер на кілька днів до зустрічі, для дитини 5р. фото, все швидко зробили.
-
1,369
-
Добрий день. А вам запит на біо в пошту прислали? З якої ви провінції?
-
Не у всіх то є, але спробувати варто