PR CUAET
-
Проблема в том, что именно стабильность зп и вообще ее наличие доказать будет крайне проблематично. Из всего что есть только референс и физический продукт. Потому и не знаю, клеймить этот опыт или пытаться без него. Не хочется получить от ircc запросы, на которые нет внятных ответов.
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка, чи є різниця в якому консульстві шукати слоти? Ми у Вінніпезі, я чув різну інформацію. Хтось каже що Вінніпег підпадає виключно під Торонто, а хтось каже що будь-яке може бути. Дякую
-
Вітаю вас! Ура! Дуже класні новини!
-
Доброго дня, маю питання до людей, які вже давненько отримали eligibility passed. Отримала його у березні, на початку квітня отримала відповідь, що інформацію про роботу додали до файлу і з тих пір тиша. Знаю декілька кейсів, що люди вже отримували портал 1 до такого часу. Чи є хто так само довго чекає з моменту eligibility passed? Чи можна в ircc подзвонити на якийсь номер і поцікавитися статусом своєї заявки?
-
Спасибо!
-
Робити дозапит чи ні - рішення лише офіцера на жаль. Проте всі завжди радять мати саме документи, особливо на фрілансі. Якщо ж не можете довести - тоді не клейміть бали і перенесіть цей досвід в Personal History
-
Дякую
-
Всім привіт ! Таке питання ,може хтось вже має досвід ?! Мені продовжили ворк перміт ще у Марті , я чекала на нього , а не так давно побачила що в адресі є помилка ,не зазначена номер будинку ,тобто ,я не можу його отримати .Я дзвонила в горячу лінію і мені надали бланк для оформлення ,надіслали ,пройшло більш 2 тижня і нічого не зрозуміло ..Ми хочемо поїхати , але хочемо отримати цей перміт , чи дають новий ворк перміт в аеропорту коли покидаєш Канаду ? Чи треба кудись ще дзвонити ,але ми дзвонимо і вони заново просять газ заповнити ці стандарті бланки на помилку ,які ми вже оформлювали і відправляли …
-
Скажите пожалуйста, кто то подтверждаю диплом через wes, который был выдан в российской федерации 40 лет назад. Это был советский союз. А как сейчас мне запросить документы из России если у нас война с этой страной.
-
Як можна знайти таку для липня?☝️
-
Доброго дня, шукаю імміграційного консультанта NewFoundland