PR CUAET
-
В мене така ж історія вже два тижні. І якщо «побігати» по номерах, то можна побачити, що багато таких. Не виключаю, що було вирішено трішки розрядити ситуацію і дати надію, тим, хто очікує. Також, якщо не помиляюсь, у наших «колег» з дп документ, подібний статус з квітня. Навіть у тих, у кого документ був доставлений. Потім система відкотила. Якщо хтось є з дп документ, може мене виправить у формулюваннях. Так що, навіть статус виготовлено, не буде мати гарантії, що нам їх відправлять. Але, дуже хочу помилятись.
-
Скажіть а копії паспортів, потрібно всі сторінки чи лиш першу (PNP non express entry) в чи лиш теперішній паспорт, чи варто прикріпити всі
-
Скажіть будь-ласочка а як цю веб форму знайти? Бо я передивилась усе, не можу знайти форму для таких змін до заявки як у мене. Чи ви використовували будь яку ?
-
Добрий день. Мене теж це цікавить, чи можна в Британській Колумбії для отримання PR (в мене програма Canadian Experience Class Express Entry) просто довідки з Дії перекладеної сертифікованим канадським перекладачем (без апостилю та консульств)?
-
Единственный вариант тут я вижу ждать и гдето за 2-3 месяца до окончания текущего пермита если вам новый пермит так и не придет вам начнут отовсюду приходить запросы об обновлении пермита (с банка, хелз, школы) вот тогда уже нужно думать о переезде в новую страну так как за два месяца вы все успеете продать и закрыть.
-
Якщо робота відповідає вимогам EE (teer 0-3, 1560годин/рік) ви можете довести свій досвід (reference letter, offer, paystubs, taxes) має підійти
-
Знищена хата не є підставою - я з Маріуполя, нам взагалі повертатися немає куди. Адже тут у Вас хати теж немає. Почитайте вимоги до програми. Там є основні аспекти, на які треба звертати увагу. t.me/prcuaet/2427/257290
-
Я подавала на візу для сина , але він вчиться ще у школі, то в особистому кабінеті у вас має бути інформація, ми виписували назви документів ні потрібно загрузити і звертались із цим списком до керівництва школи. Вони завжди йдуть на зустріч
-
Естественно только если .к тому что. Вы написали: нет и у вас дома.нет близких родственников на подконтрольной территории.нет Аида на жительство в других странах вы и ваш супруг никогда не меняли место прописки в Украине на доголгое время ...и ещё куча факторов....
-
Дуже багато зараз подаються ,хто втратили хату,не розуміючи,що це не програма біженства,потім розказують статистику,що відмов багато,(((той факт,що хтось втратив хату ,міграційний консультант має подати з такої сторони,щоб це була не жалість,а мотив,що вам нема чого туди вертатися,і доповнювати його мають інші мотиваційні плюси,чому вони вас мають тут залишити!можливість податися на економічну на мою думку це не дорога на гуманітарну,хоча в кожного своя історія!але явно не втрата житла,це не про цю програму