PR CUAET
-
Не погоджусь. Попередня чекали 8 місяців. Подали ще одну через Молдову - 2.5 дні і отримали апрув.
-
Ми можемо допомогти в цьому питанні
-
В Канаді в чоловіка рак пропустили і в лютому його не стало. Можливо, жили б в США і він був би живий 😭
-
Об этом я уже не узнаю)
-
А з попередньою що?
-
Полковський Валерій Полікарпович , ліцензійний перекладач м. Едмонтон тел 7802786166 , [email protected]
-
Чому ви так пишете про Америку? Чи дійсно ви вважаєте що Канада це краща в економічному плані країна ніж Сша? Чи це тільки через міграційні програми? Мені просто цікаво. Бо як на мене обидві країни ХОРОШИЙ варіант для міграції Зараз для українців. Ну і звичайно все дуже індивідуально для кожного і кожної сімʼї.
-
Нічого. Просто висить. Я читав що її потім закрити наче мають.
-
Потому что я в Америке живу. А в канаде живет мой родной брат . Везде есть плюсы и минусы. Но сша на данный момент украинцам ничего не предлагает в плане эмиграции . Просто временное убежище. Медицины бесплатной в сша нет. Она есть , но условно бесплатная. Только вы выходите на работу - страховку забирают . Надо покупать или иметь работу , где работодатель предоставляет страховку. И даже наличие страховки не говорит о том, что вы не будете платить . Как правило, страховка покрывает примерно 80% .
-
Всем добрий вечір, прошу вас про допомогу розібратися поетапно щодо ПР (постійного проживання). Нажаль, не можу собі дозволити найняти міграційного консультанта. Що мені потрібно робити, з чого почати, скільки балів необхідно набрати? У мене юридична освіта, але я не працював за професією, займався сімейним бізнесом і багато років працював неофіційно. Тому не знаю, яку програму вибрати. Підкажіть, будь ласка, що робити. Дякую.