PR CUAET
-
Ваше питання незрозуміле.
-
Вам дається 30 днів на біометрію
-
Ukrainian Family Reunification
-
Доброго ранку. для інформаціїї (по Британській колумбії) Подача 27 жовтня , біометрія 3 листопада, Еліджибіті в лютому, уточнення даних 25.березня, портал1 07 серпня
-
Хто зна тоді. В чому різниця і як вони розглядають фото.
-
Время на сдачу биометрии 30 дней. Вы за это время не успеете оформить и получить паспорта детям.
-
Опаньки😳, я фоталась в двох різних сервісах. В shoppers зробили фото на флешку (адреса студії на конверті і фото виявилося затемним), а другий раз на всяк випадок фоталась в ф-студії для документів (в тому числі і для ircc еміграції вони роблять і сказали що знають як треба - показувала їм гайд) так вони зробили краще в порівнянні але друковані фото і позаду мокрий штамп з адресою студії де я своєю рукою вписала свої данні піб (то я відсканувала як back photo) i front photo студія надіслала мені на email, ось ці два фото я загрузила (одне електронне і друге відскановане з адресою студії і піб). Сподіваюсь все правильно зробила, бо в студії сказали що так треба і всі так діють (бо не перший раз).
-
Розказувала з власного досвіду, для аплікації такий варіант підійшов (Еледжібіліті отримали в березні-питань з їх сторони не виникло). Інструкція одна і та сама для аплікацій та ПР карток.
-
Такі ж самі данні маю. На портал 1 відповіла. Тепер чекаю на той портал 2 . Хочеться аби ця подорож до ПР закінчилася отриманням цього клятого папірчика швидше!)))
-
Ми коли робили фото, і електронні версії. Фотограф вписував свої дані в сам файл. Тож я думаю що не вийде просто відсканувати.