PR CUAET
-
Добрий вечір. Питання: 1) В Оттаві money order потрібно сплачувати для Embassy of Ukraine in Canada. На адресу 331 Metcalfe St Ottawa, ON. 2)Паспорти роблять також 331 Metcalfe St Ottawa, ON. Правильно? Бо є ще ця адреса посольства, а не консульства: 310 Somerset St. West, Ottawa, ON, K2P 0J9, Canada. Я
-
Добрий вечір!Хочу оформити доставку DHL,але не можу зрозуміти як.Підкажіть,будь ласка,або де найти силку?
-
Виглядає ось так Тобто я не можу цей профіль ні видалити ні змінити
-
читайте умови вашого договору. там все чітко прописано. за прибирання можна домовитися що ви зробите самостійно (окрім чистки килимів- це робить фірма). але домовлятися можна якщо landlord йде на контакт, якщо ні - зайві витрати гарантовані
-
Дякую🙏🏻
-
Дякую
-
Раджу після 18 місяців, одразу наступного дня подати заяву. Всі ваши попередні не будуть дійсні та за «попередні» (якщо подасте на 21 місяці) вам не нарахують. А GST ніяк не повʼязано з цим.
-
1. Профайл не було збережено і це не рахується як «інший аккаунт» чи відмова = НЕ вказуйте 4. То не в тих інженерів ліцензії просять 😁 проте, як зазначила раніше - йдіть по опису вашої безпосередньо роботи.
-
Привіт. Чи подавався хтось на Skilled worker NS PNP без сертифіката англійської (CELPIP/ILETS)? За умовами програми для NOC 0-3 можна підтвердження від роботодавця. Проте я зустрічав інформацію, що іноді можуть дозапросити здати тест. Розкажіть свій досвід. Якщо у когось є приблизний шаблон, як йому підтверджували мову і ви не проти поділитися, то буду дуже вдячним. Наперед спасибі🥰🙏🫶