PR CUAET
-
В мене перевіряли Принаймні так сказали «ми перевірили паспорт в системі, все вірно - по картку на вашого сина виготовляти не треба»
-
Можливо оновлення застосунку потрібно зробити
-
Доброго вечора всім. Підкажіть, будь-ласка, хочу дитину подати з новим паспортом на візітор рекорд і візу. Вона в'їздила в Канаду в січні 2024 і повернулась з дружиною в Україну. Я знаходжусь в Канаді. При подачі заявки онлайн дитина має знаходитись в Канаді чи може бути в Україні? Дякую.
-
Так, щойно навіть без проблем спробувала, все працює.
-
Там на канадця то толком ви ніц і не додасте🤷♀️ мені в кол центрі сказали можете відправляти (паспорт) & вказати що ніц решта не працює з інфо (окрім імені, очей, зросту в адреси) або не надавати бо вони в системі і там бачать паспорт малого (завантажила в документах депенданта) Коли дзвонила другий раз сказали «ми перевірили по нашій системі. Все ок» Якось так
-
-
Так, якщо у вас проплата на Торонто, в Оттаві не приймуть🤷♀️
-
Як буде з тими, хто вже подались? їх стосуються ці альбертіські зміни?
-
Доброго дня. Ті, хто вже подався, підкажіть адресу електронної пошти куди можна висилати офіцерам апдейти і досилати документи. Дякую
-
Доброго дня. Ті, хто вже подався, підкажіть адресу електронної пошти куди можна висилати офіцерам апдейти і дослати документи. Дякую
-
Нам також, але мають начислити з 19, треба телефонувати
-
Надеемся что LMIA не будет требоваться в новой программе
-
Доплатять тільки питання коли. Забудьте і чекайте