PR CUAET
-
Так. Не бачу фото, але ідея така: шапка з назвою компанії, адреса, веб-сайт, імейл, телефон, English proficiency letter Дата За місцем вимоги Я, такий то, як керівник Васі Пупкіна ( то є ваше ім'я прізвище), підтверджую що Вася Пупкін почав працювати в компанії ( назва) з такого числа, досі працює. За цей час Вася продемонстрував високий/достатній рівень англійської як в читанні, слуханні, мовленні, письма для того щоб виконувати свої повсякденні обов'язки. Я підтверджую що англійська є основою мовою якою користується наша компанія і шо Вася користується англійською щоб писати, читати та комунікувати з іншими кожного дня. Назва посади керівника Підпис
-
Привіт всім. Підкажіть , будь ласка, якщо на паспорт дитині подавалась в Оттаві, чи можна замовити якусь доставку чи потрібно тільки особисто їхати? Дякую
-
так це наша програма. ця статистика вже озвучувалася станом на лютий 2024
-
Дякую, мені теж здається що читала тут що треба особисто.
-
Це так. У мене тут дядько і я не підпадаю під програму))) тобто родичів першої лінії дійсно мало
-
Вот разница между двумя тестами, я себе сохраняла с реддита (участник оба теста сдавал), может, вам тоже поможет определиться: - CLB7 of TEF in Writing and Speaking is equivalent to B2 avancé, while CLB7 of TCF in Writing and Speaking is equivalent to B2 (10 / 20). Additionally, the writing task 1 in TEF is "fait-divers" (like writing brief news stories), which can be extremely challenging for French learners without a solid background in writing. - I feel more comfortable with the reading section of TCF than that of TEF. The reading section of TCF consists of 39 short articles and each article comes with only 1 question, straightforward, intuitive, while in TEF you would encounter long and complicated articles with different forms of questions. As for the listening section, TCF is more challenging since you can only hear the questions when the conversation ends, while in TEF you can preview the questions before the conversation starts. Listening is the only section where I find TEF is easier.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, 1. якщо отримали сертифікати по ПНП, скільки маємо часу щоб податися на ПР? В сертифікаті вказано рік, але інші кажуть, що в реальності це три місяці. 2. На новий ворк перміт подаватись перед подачею на ПР? Читаю що по non EE заявники "можуть" податися на новий ворк перміт перед подачею на ПР. Можуть чи зобов'язані? Чи можна податися після подачі на ПР? Маємо папір від офіцеру який рекомендує IRCC продовжити ворк перміт на два роки, але щоб податися, там потрібно деякі документи від роботодавця докласти, і це може зайняти деякий час, то на ПР ми може будемо раніше готові податися, ніж на ворк перміт.