PR CUAET
-
@OstapBosak Доброго дня, відповіли мені з приводу моего листа реконсідератіон до веб форму щоб переглянули відмову в візітор рекорд дитині. Написали оскільки рішення прийнято то загружати ці документы не треба знову. Але ви можете подати нову заявку і прікрипити іх туди. Але ж я її вже подав тоді як відмовили, і на на наступний день прийшов лист від них що по новій заявці вони опрув візітор до дати ворк перміт батьків. Вот такої. Так шо вони мабудь побачили що я вже подав нову хоявку і настали переглядати справу потпершій і прийняли рішення по другой. Дякую Вам за допомогу в цьому питанні.
-
шо значить можете взяти, ворк перміт, він у переліку необхідних документів на співбесіду, його перевіряють( можна копію). Щодо іншого, особисто у мене жодних додаткових документів не питали, ані виписки, ані готелю, навіть оффер не дивились, все на словах, з ким приїхали, що тут робимо, що хочемо в штатах, від сили 2 хвилини.
-
Я так розумію, що це там, де права видають чи аіді. От сестра туди ходила і там в присутності працівника підписувала форму, він завірив і вніс в систему. Можна йти туди з заповненим документом, але не підписувати, підписують лише в присутності працівника.
-
Дякую) Будемо пробувати Ми подавали чоловіка на основі того що мій перміт продовжений Щоб йому підтягнули до тої ж дати
-
Так як його додати якщо аплікація закрита?
-
Нет, тишина
-
Ми робили окрему аплікацію Але в ній додали в додаткові документи пояснення чому немає паспорта І додали мій перміт, і наше свідоцтво про шлюб
-
Там би було всього лише на пару місяців довше Мій перміт до квітня 2027 Просто не всім зараз дають на ті три роки Тому хотілось підстрахуватись