PR CUAET
-
разных. без разницы, какая анкета для будущих подач на визу/пмж и тд.. у вас право оставить аннулированный паспорт по причине наличия в нем виз. все. постанова кабмина и желание написать заяву, как предусмотрено процессом - ваши аргументы. ссылку на закон я давала. t.me/prcuaet/19036/272175
-
Благодарю Вас🙏
-
В таких випадках радять отримати відмову в письмовому вигляді (емайл наприклад або офіційно відмову на папері) та прикласти до кейсу по гум як доказ чому ви не можете йти по іншій програмі Так само відмови по працевлаштуванню можна додавати, ну що мов намагався шукати іншу але є що є та він не допомагає з міграцією і т.д. Це чисто з консультації те що знаю, самі ще не займалися гум програмою
-
А що заважає скачати гайд англійською і перекласти?
-
Доброго дня . Планую подаватися на CCB. Коли відкрила посилання в онлайн акаунті, побачила , що дата одруження вказана не вірно, хотіла змінити, але можна тільки вибрати статус «вдова/розлучена» і тоді дозволяє змінити дату. Але ж в мене статус не змінився)) Як тоді змінити дату одруження, щоб при оформленні аплікації не було нестиковок? Дякую
-
Добрий вечір Питання що до поїздок за кордон. Треба внести всі поїздки за 10 років, але я можу тільки вписати ті що у паспорті, а це десь за вісім років. Цього буде достатньо, хто як робив? Також треба вказувати місце куди подорожував чи достатньо тільки країни. І ще питання, треба вказувати транзитні країни яки були на путі до кінцевого пункту чи ні? Дякую за допомогу
-
Тобто краще пізніше, за 6 місяців до закінчення?
-
Доброго вечора. Скажіть а можна подавати на продовження WP, якщо вже подались на PR? Відповіді ще нема, а перміт закінчиться в квітні