PR CUAET
-
Здравствуйте. Кто подавал заявку на продление визы для ребенка из Канады. Получили новый паспорт. Ребенок в статусе (Visitor record). У обоих родителей work permit. В ютубе нашла только видео как продлить визу если ты держатель work или study permit. По поводу тех у кого статус Visitor Record,в моем случае у ребёнка,ничего не нашла. Буду благодарна тем кто поделиться своим опытом
-
Ні, це не так. Це маленьке доповнення лише, в закріплених є основні фактори, вони всі перелічені
-
Як це неможливо, той у кого діти - це сильний кейс, тут навіть казати нема про що. Навіть порівнювати неможно
-
Доброго вечора! Наскільки реально отримати PR через маму (громадянка Канади), не перебуваючи в Канаді під час розгляду справи, але лише під час подання? Чи буде необхідність приїжджати до Канади на якихось етапах розгляду справи? Віза діє до 08.25, work permit до 08.26. Наскільки я розумію, біометрія, здана під час подачі на візу, не підходить, і необхідно буде здавати нову біометрію в Канаді? Подача планується в Едмонтоні. Заздалегідь дякую за інформацію
-
все реально. потрібно бути під час подачі і на фінальних етапах - portal1,2. біометрію можна здати в будь-якій країні (на PR потрібно нову)
-
скажіть, як спіймати чергу в єдмонтоні на продовження паспорта дитини?
-
підкажіть будь ласка, з якої години (чув що з 5, але за якою провінцією) треба ловити вікно в посольстві для продовження паспорта дитині? дякую
-
в листі вказаний орієнтовний термін 6 місяців або до прийняття фінального рішення. це рішення ircc може приймати ще довше. але ви можете легально працювати до отримання цього рішення.
-
добрий вечір. воно так працює, бо знайомого двічі відправляли до дому поки він не взяв чергу якимось чудом
-
так і є. і ці терміни збільшуються. поки що кілька людей отримали pr по цій програмі (з нашого чату). ви спитали наскільки реально а не про терміни😄
-
Ні. Я думаю що ви ще не подавали по цій програмі. Канадійський родич ПОВИНЕН заповнити та підписати спеціальну форму у нотаріуса або адвоката. Я не уявляю як неповнолітня людина-спонсор зможе завірити цю форму у нотаріуса. Будь ласка, не вводить в оману інших людей
-
більше інформації в цій гілці t.me/prcuaet/55035