PR CUAET
-
Подача 7 листопада 12 серная - eligibility meets Это може допомогти розібратись Вони пишуть, що якщо потрібна інформація якась ми надішлемо листа , але на другій і третій сторінці перелік що їм треба : але це не конкретно нам я думаю це стандартний лист Чи треба їм писати що це все ми надсилали? Також medical exam вони пишуть, що тільки рік він дійсний і чекати на лист щоб його пройти , тато проходив в 2022 Чи це стандартний лист ? І не звертати увагу?
-
також у відповідь на цей запит ви можете надіслати будь-які ініші документи, які ви вважаєте є потрібні для розгляду аплікації
-
А що з приводу медицини ?
-
так це стандартний лист. але відповідати на нього потрібно. вказуєте які документи і коли (тобто дата submitted) ви надіслали. якщо із цього списку ви не надсилали з аплікацією - то потрібно прикріпляти і надсилати у відповідь на цей лист (наприклад military, finance)
-
зараз під рукою не маю- на роботі.
-
А є лист як це правильно їм написати про медицину?
-
але це привілей офіцера- він може і не зарахувати вашу медицину. якщо він прийме таке рішення- вам прийде додатковий дозапит
-
зараз зараховують попередню медицину (наприклад по cuaet). якщо ви не надсилали з аплікацією роздруківки про проходження медицини, то прикріпляйте і надсилайте, також напишіть що діє тимчасове policy і тому просите зарахувати попередню медицину
-
Доброго дня, так ми допомагаємо в цьому питанні
-
Я почекаю, дякую 🙏🏻🙏🏻 З приводу оплати 515$ right of permanent residence fee Я сплачувала 1085$ це ж входило в ту суму?
-
А хтось користався Western Union для отправки грошей з Укр за границу останнiм часом? Це прачюэ зараз?
-
Він як раз там не має бути. Бо жодних даних про нього не передавалось. То звідкіля вони там будуть? Тому і уточнення даних у регіональрому тцк.