PR CUAET
-
Можете податься але паспорт в цей час робіть
-
Вітаю,може хтось має контакти нотаріуса в Едмонтоні, який може зробити доручення одразу на іспанській мові. Дякую.
-
Добрий день, Wes зробив помилку в евалюації, пропустили в імені одну літеру. Куди можна написати щоб вони виправили і зробили це швидше? У когось взагалі була така ситуація і як вирішилась?
-
Те саме питания. Я як раз із тих 10%
-
Доброго дня! Потребую допомоги з питанням щодо заповнення форми IMM 0008, а саме — пункту "Current country of residence". Я переглянув усі доступні відео про те, як правильно заповнити заявку на програму "Ukrainian Family Reunification PR Pathway", і усі заповнювали це поле, вказуючи Канаду та терміни дії work permit. У моєму випадку я поки що живу в Польщі, а переїзд до Канади планую лише через рік (зараз перебуваю в Канаді). Чи вказавши Польщу в цьому пункті, може зробити мою заявку недійсною? Дякую за допомогу.
-
Паспорт от 16 ти лет,извините,забыла написать
-
t.me/prcuaet/2427/276566
-
Якби не хотілося взнати чи такі щасливчики вже є,маю на увазі 10% які йдуть значно швидше,але краще не кажіть. Бо тут ми про таких ще не чули. А якби були то вже б почався хаос. Наш народ вже б тих 5 офіцерів з під землі дістали і звинуватили в несправедливості 🤣🤣🤣
-
Добрый вечер,Эдмонтон!Буду отказываться от слота на завтра,на 11.00.Желаю удачи!Дайте,знать,у кого получится,пожалуйста!