PR CUAET
-
3 февраля (Исправила сообщение)
-
Подавались 3 февраля с мужем на снятие ограничений. Писали Ukraine 2022, но даты писали те что были указаны в старом, Пришло одобрение вп-на +3 года от вчерашнего дня. Тоесть в общем 4,5года получаеся🤩
-
Заходите на сайт Canada Blood Services І там читайте інформацію як зробити ( я в Калгарі ) а ви дивіться в своєму місті . Перше це я уважно прочитала всю інформацію на сайті, там можна пройти тест чи підходиш ти як донор . Далі ж на цьому сайті є чат , якщо щось не зрозуміло вам можете поспілкуватися з менеджером . На цьому ж сайті можна зробити запис на здачу . Коли приходите в центр здачі , на місці проходите маленьке опитування ( у вас питають чим хворіли , ваші подорожі і т. д) Також міряють ваш гемоглобін і все,далі процедура ).Не забудьте з собою взяти ІД або права . Через тиждень чи трохи більше приходить картка донора вам . Цю картку я додавала до кейсу , також зробила декілька світлин і в якості доказу також додала .
-
Я вам дуже дякую! Бо ми так нервуємо перед співбесідою.
-
Добрий вечір, а скажіть будь ласка а в Оттаві приймають на вироблення паспорта з Едмонтона?
-
А справка о несудимости с Украины, как я понимаю , маме нужна была ? Это после трёх лет прибывания здесь после PR ? Или другие обстоятельства..
-
Добрий день, у дитини паспорт закінчився в минулому році але він продовжений. Якщо їхати в Україну та потім повертатись чи є якісь питання на польському або вже назад на канадському кордоні? Читали що Польща не пропускає з продовженими паспортами… Є хтось хто їздив, чи це так?
-
Підкажіть, будь ласка. Батькам прийшов AOR XE# і запит на біометрію. З таким номером записатися на біометрію не вдається. Якщо прибрати букву X, то пропускає далі. У когось була така ситуація? Пошукала в чаті, пишуть, що це тимчасовий номер. Але що з ним робити? Чи можна записуватися на біометрію? Чи краще почекати інший номер? Чи дзвонити в IRCC питати, що за X?