PR CUAET
-
У меня вообще нет Дии, паспорт еще книжка, фото в 45 не вклеено. На прошлой неделе меня приняли с обычными ксерокопиями паспорта всех страниц. Справка о месте жительства- это Довидка которую выдают вместе с Айди картой. У моего сына пластиковый паспорт и к нему идет такая Довидка отдельно .
-
Кто знает, такое часто происходит?
-
У вас работает сайт?
-
-
Це невірна інформація. У випадку подання на OWP на базі перміту та роботи чоловіка в Канаді, це не так. Людина одразу подається на ворк перміт, отже одразу вказує про бажання працювати в Канаді. По прильоту в аеропорт в людини вже має бути попередньо погоджений ворк перміт і вона не повинна переконувати офіцера, що це недовга туристична поїздка.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка якщо я буду робити переклад зі шкільного атестату але при цьому я змінював школу на ранніх роках навчання, як буде правильніше вказати дату, як з першого класу навчання включно дату першого шкільного закладу чи з того року як перевівся і фактично був у шкільному навчальному закладі диплом якого буду підтверджувати? І стосовно прізвиська, якщо я змінював прізвисько то всеодно маю реєструватись на сайті WES з тим яке маю зараз і прописане в паспорті а потім вже додатком додаю документ підтверджуючий зміну прізвиська? Дякую
-
Дякую!
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка, така ситуація подовжено дитячий закордонний паспорт, але рік як прострочений дитячий візітор перміт і не має візи в паспорті, на перміт не можу подати -відмовляють бо не має візи, візу теж не пускає бо вийшов термін 90 днів. Треба якось відновити статус в Канаді, чи може хтось стикався з таким і може підказати подальші дії, бо замкнене коло виходить.
-
+ переклад+ можливо дозапити медицини
-
Привіт, хтось робив переклад документів в Україні, можливо можете порадити компанію, щоб усе вірно зробили?
-
Ну паспорт книжка у многих.Фото не обязательно вклеивать в 45,он объяснил,что во время военного положения паспорт действителен и без фото.А остальное-как повезет
-
Треба дивитися вимоги конкретної програми навчання, на яку збираєтесь вступати, там може бути, наприклад, написано: pre-calculus: B+ or higher, тобто оцінка за pre-calxulus не нижче ніж B+. Але якщо є конкурс на вмтуп, то треба бути кращим за інших. Має згачення не тільки оцвнки, але й personal profile- що учень робив, окрім щколи: волонтерство, робота, проєкти Вступних іспитів у нашому розумінні немає. Зазвичай подаються у листопаді-січні останнього року навчання, ще не маючи остаточних результатів за 12 клас.