PR CUAET
-
Ми з листом від роботодавця бо Тір 2.
-
Ми показали про всяк випадок. Але наскільки я розумію що якщо є джоб оффер тут і ви заробляєте то не обов’язково показувати. Я не консультант на жаль тому не можу бути на 100% впевненою.
-
Так
-
Діти то є майбутні платники податків))
-
Всім привіт, якщо вже майже 6 місяців чекаємо на продовження ворк перміту? Через тиждень буде пів року
-
Дякую, я перечитаю, тому що запереживала через це питання. Саму програму прочитала -у нас, наче все підходить, крім доходу на сім'ю, тому що сиджу з дитиною. А в групі пишуть різні нюанси, треба розібратись. Дуже-дуже дякую за відповіді. Хоча б на вашому досвіді приблизно зорієнтуютсь. Хоча у вас через інший teer трохи інші вимоги.
-
Дякую. Тоді тільки про адресу повідомлю. Ми просто не вказали, що відкрили фірму, по неї ще не було діяльності в той час як аплікацію заповнювали. В зараз маємо сумніви чи треба було це вказувати. Бо подалися 2/02, а фірма відкрита 15/01.
-
Я давала лист від свого роботодавця про те що я працюю фул тайм без закінчення строку роботи і свою ануал саллері там також вписували. А чоловік всі пей стаби.
-
Навіть не знаю. Майже всі бажаючі з дітьми. Бо власне ми тут через дітей. А от як схилити офіцера на свою сторону то краще запитати консультанта
-
Сказал,едьте в Украину делайте.Так что ,опять повторюсь,кому как повезет
-
Он сказал,пусть хоть и просроченное,главное,чтобы было.Не приняли девочку и мальчика.